Nieuw hier

Nieuw hier? Lees dan even verder hoe je deze website het meest efficiënt kan gebruiken. Lees ook een keer de achtergrond informatie door over het aanpakken van opgaven. Ben je hier eerder geweest, ga dan direct naar de opgaven.

Hulp bij nask helpt je om opgaven bij het vak natuur- en scheikunde te oefenen. Dat wil zeggen dat je een opgave kiest en die zelf (op papier) gaat uitwerken. Als je er niet uitkomt kan je aanwijzingen krijgen. Met alle aanwijzingen en je nask boek moet het mogelijk zijn om de opgaven te maken. Als je de vraag goed gemaakt hebt zie je een netjes uitgewerkte opgave. Soms heb je het antwoord wel goed, maar staat het niet goed op papier. Dit controleer je zelf.

Zorg dat je voldoende tijd hebt om de opgave af te ronden. Start in een leeg browser venster en sluit alle andere websites af zodat je niet afgeleid wordt. De aanwijzingen komen in aparte tabbladen (of vensters). Let goed op hoe je de antwoorden in moet voeren (als het antwoord niet precies klopt wordt het antwoord als geheel fout gezien en zie je de model uitwerking niet).

Bij het gebruik van Firefox, Safari, of Chrome als browser zullen de aanwijzingen in een nieuw tabblad verschijnen. Met Internet Explorer komen ze in een nieuw venster (en raak je snel het overzicht kwijt). De website is ook mobiel (bijvoorbeeld op een iPhone) te gebruiken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s