Voorzichtig begin met (beperkte) theorie

Hulp bij nask is bedoeld om gebruikt te worden samen met een reguliere lesmethode. Soms is het het bij een opgave van belang om de theorie er bij te pakken. Wanneer dat handig lijkt zal er een beperkte beschrijving van de theorie geplaatst worden in het gedeelte theorie. Deze theorie is zeker niet lesstof dekkend en meer bedoeld om “even snel” na te lezen hoe het ook alweer zat en voorzover het voor de opgave van belang is. Op dit moment is er een tabel met dichtheden geplaatst (voor de opgave Billy) en een korte uitleg over het tekenen (en samenstellen en ontbinden) van krachten (voor de opgave Yaëla’s bal).

Geplaatst in Algemeen | Tags: , , , , , , , , | Een reactie plaatsen

Website geïntroduceerd

De website “Hulp bij nask” is inmiddels bij de leerlingen geïntroduceerd. Hoewel er pas enkele opgaven aanwezig zijn (over bewegingsenergie en hoogte energie) is het voor leerlingen in de komende vakantie wellicht toch al een nuttig hulpmiddel.

De les na de introductie zaten er al leerlingen in de klas te werken op hun mobiele telefoon en dat zag er ook goed uit. WordPress geeft de mogelijkheid om de site anders vorm te geven als hij wordt bekeken op een mobiel apparaat en dat voldoet erg goed.

De komende tijd zullen er langzaamaan meer opgaven verschijnen.

Geplaatst in Algemeen | Tags: , , , , , | Een reactie plaatsen

Website in ontwikkeling.

De website “Hulp bij nask” is op dit moment in de opstart fase.

Nog even geduld.

Geplaatst in Algemeen | Tags: , , , , , | Een reactie plaatsen